top of page

GUVERNUL VREA SA -I FAVORIZEZE PE PNRR-isti cu un OUG de majorare a salariilor

Bănutzii de majorare s-ar putea găsi in funcție de ingeniozitatea celor din autoritățile locale de a folosi aceleasi fonduri pentru salarii substanțial mai mari ,însă OUG de modificare a Legii Salarizării le va permite "să manevreze" ridicarea salariilor de bază cu până la 50%.


Nu este clar câți asemenea funcționari vor lucra pentru PNRR la nivel național și dacă noile lor atribuții nu se vor suprapune cumva peste cele existente .


Explicația și EXCEPȚIA este similară cu cea din 2017 născocită pentru medici : " cei mai buni funcționari PNRR vor fugi din țară demotivați, iar guvernantii nu vor mai avea cu cine să împartă (conform regulilor enervant de precise ale Bruxellului) MARELE CIOLAN EUROPEAN .Iar în acest fel, se spune în nota explicativă, România nu iși va putea respecta termenele asumate prin PNRR.


Ca de obicei ,PRIORITATEA e PRIORITATE și atunci orice părea IMPOSIBIL(pentru cei de la TESA de exemplu) , devine POSIBIL pentru lucrătorii PNRR-isti dar firește și pentru mai marii lor ( primari, viceprimarii, șefi de CJ-uri) .

Vicepreședintele CSN MERIDIAN ( liderul UNIUNII TESA) , Valentin Chifor, a luat poziție a în cadrul ședinței Comisiei pentru Dialog Social din cadrul Ministerului Muncii :


bottom of page