top of page

Ordonanța "trenuleț" revoltă personalul TESA din Sănătate!



Proteste spontane ala personalului TESA din Sanatate in spitalele din toata tara după adoptarea ordonanței ”trenuleț” care a prevăzut acordarea unei majorări salariale doar pentru anumite categorii de salariați și doar cu un sfert din diferența salariului de bază pe anul 2022 față de salariul de bază actual!

Personalul TESA solicită solicita aplicarea L153/2017 si echitate pentru personalul de suport tehnic-economic-administrativ din Sanatate!


Personalul TESA din Spitalul Judetean de Urgență Tulcea: Guvernantii dau dovada de incompetenta in alcatuire bugetului si sacrifica anumite categorii de salariati aflati in primul rand in sprijinirea luptei cu Pandemia, fapt care duce la dezbinarea si destabilizarea sistemul sanitar!
Personalul TESA din Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus: protest fata de incompetenta in alcatuirea bugetului, discriminarea si umilinta la care este supus personalul TESA!
Personalul TESA din Spitalul Clinic Municipal Filantropia Craiova: Nu va cerem decat sa respectati legea dupa 4 ani de asteptare si discriminare! Personalul TESA solicita aplicarea L153/2017 si echitate pentru personalul de suport tehnic-economic-administrativ din Sanatate.







bottom of page