top of page

Proiectul de OUG va intra astazi în dezbaterea Comisiei Dialog Social

HALUCINANT! În proiectul de OUG care va intra astazi (de la ora 17.00) în dezbaterea Comisiei Dialog Social de la Ministerul Finantelor, personalul TESA (tehnic-ecomic-administrativ) este din nou "uitat " în procesul reparatoriu vis-a-vis de aducerea intregului personal din sanatate pe GRILA 2022.

Textul proiectului de OUG face referire din nou la ANEXA 2 din Legea Salarizarii (ANEXA EFECTIV BLESTEMATA pentru personalul TESA), unde se afla bineinteles doar personalul medico-sanitar și auxiliar sanitar! Senzatie de deja vu de cosmar !


Guvernantii, oricare ar fi ei, par incapabili sa priceapa ca personalul nemedical TESA nu este AUXILIAR și ca personalul AUXILIAR-SANITAR e altceva ! Ca noi, TESA, nu suntem pe ANEXA 2 ci pe ANEXA 8, fapt care de 4 ani ne-a pus intr-o stare de grava discriminare și frustare, pentru ca toate ordonantele au facut și fac invariabil referire doar la ANEXA 2 !

Tonomatului care repeta la nesfarsit pe pielea oamenilor slagarul discriminarii din 2017 "TOTUL DOAR PENTRU ANEXA 2" i s-a dat din nou "play" de catre guvernanti și la sfarsitul anului 2021 !

Ce se intampla insa cu machetele trimise spitalelor pe aceasta tema pentru ANEXA 8? Asta e concluzia?! Din nou discriminare? Din nou dati deoparte?

În cadrul sedintei de Dialog Social de la Ministerul Finantelor, de astazi, Confederatia Sindicala Nationala Meridian, din care Uniunea TESA face parte, va prezenta un PROTEST VEHEMENT fata de aceasta NOUA DISCRIMINARE care se doreste servita din nou celui mai discriminat personalul din sanatate : TESA!

UNIUNEA TESA SI CONFEDERATIA MERIDIAN vor adresa proteste vehemente și domnilor ministrii Rafila și Budai precum și premierului Ciuca !

Colegii nostri sunt hotarati sa puna pixurile jos, daca inca o astfel de barbarie și o bataie de joc ca aceasta va fi trecuta din nou în contul personalului TESA din Sanatate !

bottom of page