top of page

Dr. Vass Levente: "Personalul TESA din sănătate ar trebui sa aibă salarii majorate cu 72%"

Actualizată în: 2 feb. 2022

Secretarul de Stat la ministerul sănătății Vass Levente -(UDMR) a declarat ieri în cadrul ședinței pentru dialog social de la Ministerul Sănătății că salariile personalului TESA ar trebui majorate cu 72% ! El a răspuns astfel unor întrebări referitoare la discriminarea TESA venite ca de obicei ,la aceste ședințe, doar din partea reprezentantului UNIUNII TESA -CSN MERIDIAN , Valentin Liviu Chifor .


Secretarul de stat a explicat că dacă pensiile speciale au crescut cu 72% din 2016 și până în prezent ,atunci, dacă se aduc acum ca argumente problemele financiare ale tării

și salariile TESA ar trebui sa crească cu același procent (referire indirectă la faptul că pentru UNII mai "speciali" se pot găsi bani iar pentru cei mai discriminați (TESA ) ,nu !


Dl. Vass Levente a precizat că afirmația sa nu este una oficială ci o părere și un comentariu personal .


Reprezentantul Uniunii TESA a informat în plenul ședinței de dialog social de la Ministerul Sănătății că zeci de procese pentru salarizarea personalului TESA pe Anexa 7 sunt deja în desfășurare contra unităților sanitare , iar altele sunt în pregătire și a făcut apel la guvernanți să se așeze la masa dialogului pentru a evita extinderea proceselor în tot sistemul de sănătate.


DR. VASS LEVENTE -SECRETAR DE STAT LA MINISTERUL SĂNĂTĂȚII-responsabil cu dialogul social.
Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page